preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zamet Rijeka

Login
Tražilica
e-Dnevnik

Katalog knjižnice OŠ Zamet

Priloženi dokumenti:
Kamo nakon osnovne skole (1).pdf

Kalendar
« Listopad 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Misao mjeseca

Ožujak / travanj

Iskustvo nije znanje što ga steknemo tijekom godine već način na koji to znanje primijenimo u praksi.

A. L. Huxley

 

Popis udžbenika za 2019./2020. šk. godinu

Poštovani,

udžbenici za slijedeću školsku godinu će se mijenjati za 1. i 5. razred te za kemiju, biologiju i fiziku za 7. razred.

Za ostale razrede u upotrebi će biti dolje navedeni udžbenici.

 

Udžbenici
Marjana Seršić / datum: 4. 6. 2019. 09:19

Poštovani roditelji,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je sredstva za kupnju obveznih udžbenika. Škola će za sve učenike kupiti obvezne udžbenike koji će biti vlasništvo Škole, a učenike će dočekati na školskim klupama u rujnu.

Dio udžbenika su radni udžbenici, što znači da će se u njih pisati te se neće vraćati. Veći dio su udžbenici za višegodišnje korištenje pa će se na kraju školske godine vraćati za slijedeće generacije.

Za učenike 1. i 5. razreda te za biologiju, kemiju i fiziku za 7. razred učitelji su izabrali nova izdanja udžbenika koji prate novi nastavni program, a za ostale razrede i predmete u upotrebi će biti stara izdanja udžbenika.

Popisi udžbenika, koje ćemo koristiti slijedeće godine i koje će učenici dobiti na korištenje u školi, nalaze se u prilogu.


[OPŠIRNIJE]Radne bilježnice i drugi obrazovni materijali
Marjana Seršić / datum: 30. 6. 2019. 21:46

Učitelji su iz kataloga odobrenih obrazovnih materijala odabrali radne bilježnice, zbirke i ostale obrazovne materijale kako bi dopunili sadržaj udžbenika i olakšali usvajanje novih znanja.

Dodatne materijale kupuju roditelji/staratelji pa smo se trudili popis što više smanjiti. Popisi za pojedine razrede nalaze se u prilogu (OPŠIRNIJE). Uz nazive se nalaze kataloški brojevi, koji nama ne govore puno, ali možda vam pomognu prilikom kupnje.

Za sve razrede potrebno je kupiti likovne mape. Učiteljice za prvi razred preporučuju mapu od Profila, a za ostale razrede od Školske knjige, iako će svaka likovna mapa biti dobra.

Za tehničku kulturu potrebna je „kutija za tehnički“, izdavača Školska knjiga.

Za peti razred kutija se zove: Svijet tehnike 5, radni materijali za izvođenje vježbi i praktičnog rada programa tehničke kulture u petom razredu osnovne škole.

Za ostale razrede: ČUDESNI SVIJET TEHNIKE 6 (7. ili 8.) : radni materijali za izvođenje vježbi i praktičnog rada iz tehničke kulture u šestom (sedmom ili osmom) razred osnovne škole.

Najesen krećemo i s nekim promjenama, ali vjerujem da ćemo sve pripremiti na vrijeme i da ćemo uz zajednički trud i dalje uspješno učiti, raditi i surađivati.

Do tada, dobro se svi odmorimo i uživajmo u ljetu!

Napomena: u prvoj verziji dokumenta za 7. razred za 7. godinu učenja engleskog jezika greškom je stajalo da treba kupiti udžbenik. Potrebno je kupiti radnu bilježnicu kao i za ostale predmente. Uz ispriku, graška je ispravljena.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju