2020-09-03 19:53:27

1. razred

Poštovani roditelji učenika 1. razreda!

Vrijeme u kojemu Vaša dječica kreću u veliku školsku avanturu vrlo je izazovno i teško. Po glavi nam se vrti bezbroj pitanja i nedoumica za koje donedavno nismo ni slutili da su mogući. Dužni smo se odgovorno ponašati i poštivati sve propisane mjere zaštite jer ipak nam je svima na prvom mjestu zdravlje. Mi ćemo dati sve od sebe da Vašoj djeci omogućimo opušten, zabavan i sretan početak osnovnoškolskog obrazovanja. Tradicionalan prijem prvašića nije moguće organizirati uz priredbu za učenike i obitelj, već smo sve morali prilagoditi epidemiološkim uvjetima.

Razredne učiteljice će Vas tijekom petka kontaktirati telefonom i obavijestiti u kojem je razredu Vaše dijete te tko je njegova učiteljica.

U ponedjeljak, 7. rujna  2020. g., doći ćete s djecom ispred Škole u dolje navedenom terminu. Nakon kratkog druženja i prozivke razredne učiteljice će s učenicima otići u razred, a Vi ćete ih pričekati vani.

Nakon upoznavanja i druženja učenici će izaći u pratnji učiteljice.

Na vrlo kratak roditeljski sastanak pozivamo samo jednog roditelja prema sljedećem rasporedu:

1.a,  utorak u 17 h - učionica br.19
1.b, utorak u 18 h - učionica br. 16
1.c, srijeda u 17 h - učionica br.19
1.d, srijeda u 18 h - učionica br.16

Molimo da nosite maskice i dezinficirate ruke, a na ulazu u Školu evidentirat će se vaš dolazak te zapisati broj mobitela.

Budite pozitivni i veseli, ovo je za Vašu djecu velika avantura. U Školi će im biti lijepo, svakoga dana veselit će se druženju s novim prijateljima i učiteljicom, a ovaj čudan period uskoro će biti samo ružno sjećanje koje će zamijeniti draže i  ljepše uspomene.

Radujemo se susretu s našim prvašićima!

Učiteljice Sanja Bakota, Sonita Penavin, Ana Ilijić i Anamari Boras


Osnovna škola "Zamet" Rijeka