preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zamet Rijeka

Login
e-Dnevnik

Katalog knjižnice OŠ Zamet

Priloženi dokumenti:
Kamo nakon osnovne skole (1).pdf

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Misao mjeseca

Prosinac

Čovjek je zbroj svojih djela, svega što je učinio i onoga za što je sposoban.

Mahatma Ganddhi

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nastava od 14. prosinca 2020. godine
Autor: Marjana Seršić, 18. 12. 2020.

Poštovani učenici, učitelji, roditelji i staratelji,

zbog epidemiološke situacije Stožer civilne zaštite PGŽ usvojio je odluku o uvođenju nastave po modelu C za učenike viših razreda (5. – 8. razred) osnovnih škola u PGŽ. Preporuka je osnivača da se ista primijeni i u školama u kojima je Grad Rijeka osnivač.

Dakle, za sve učenike viših razreda, od ponedjeljka 14. prosinca do srijede 23. prosinca nastava će se odvijati na daljinu.


Tijekom online nastave učenici će zadatke preuzimati u sustavu za učenje Loomen. Prošle školske godine se nastava na daljinu odvijala na kraju te je bilo neophodno ocjenjivanje i zaključivanje ocjena. Budući smo na kraju polugodišta, a daleko od kraja, vjerujem da učenje na daljinu neće biti opterećenje kao prije. Testovi se mogu pisati i u drugom polugodištu, a prije pisanja sigurno će se ponoviti gradivo.

Budući je dio učenika izostao s nastave u školi, pojedini učenici nemaju poneku ocjenu, a neki su ih još željeli popraviti, pozivam učenike da se obrate učiteljima mailom za pojedinačne dogovore.

Nastava se neće odvijati u realnom vremenu s nastavom uživo budući se ne možemo osloniti na tehniku i stabilnost internetske veze. Za ovaj kratki period učitelji će zadatke objavljivati približno ritmom kako bi se i nastava odvijala u školi. Pozivam sve učenike da vrijedno i savjesno uče i rješavaju zadatke.

Balansirali smo između nastave u školi i samoizolacija, čuvali smo se u školi pa smo dugo izdržali zajedno. Broj učenika pozitivnih na korona virus relativno je mali, što je velikim dijelom naš zajednički uspjeh.

Školski praznici počinju 24. prosinca, a prvi nastavni dan u drugom polugodištu je 18. siječanj.

Za sve upite obratite se svojim razrednicima ili u Školu.

Ravnateljica i djelatnici OŠ Zamet

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju