preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zamet Rijeka

Login
e-Dnevnik

Katalog knjižnice OŠ Zamet

Priloženi dokumenti:
Kamo nakon osnovne skole (1).pdf

Kalendar
« Svibanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Misao mjeseca

Travanj

Što čujem, to zaboravim.

Što vidim, to zapamtim.

Što učinim, to shvatim.

Zen poslovica

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nakon prva dva tjedna...
Autor: Marjana Seršić, 21. 9. 2020.

Tijekom protekla dva tjedna uhodavali se prema novom planu rada. ...


Lijepo nam je učiti u školi iako se još uvijek neobično osjećamo uz upute da se ne rukujemo, ne dijelimo pribor, ne družimo s prijateljima iz drugih razreda te ostalih uputa da ne radimo sve ono što nas od rođenja uče da se s prijateljima radi. Učenici se svih mjera vrlo disciplinirano pridržavaju i svima zahvaljujemo na pripremi i podršci. U svom razredu mogu biti malo opušteniji, ali molimo svih da se u zajedničkim prostorima i dalje čuvamo. I par informacija nakon prva dva tjedna.

Dolazi sezona alergija, prehlada i želučanih viroza. Molimo sve roditelje za odgovornost kod svakog simptoma. Obavezno se javite obiteljskom liječniku i razredniku i u slučaju manjih zdravstvenih teškoća. S liječnikom koji poznaje dijete i eventualne kronične bolesti odlučit ćete o liječenju, a razrednik će voditi evidenciju te svih obavijestiti ponavljaju li se isti simptomi kod više učenika.

Znamo da vam je prelazak u dvije smjene i ukidanje produženog boravka mnogima zakomplicirao organizaciju dana, ali mi se svaki puta prisjetimo nastave na daljinu i uputa kojih se moramo držati pa strpljivo nastavljamo.

S Autotrolejom smo dogovorili izmjenu voznog reda, koji nije idealan, ali dovozit će učenike u drugu smjenu i vraćati je nakon nje. Novi vozni red autobusne linije 3a objavljen je na stranicama Autotroleja i ukratko: autobus u 7,05 kreće s Bezjaka prema školi za jutarnju smjenu, a u 13,05 za popodnevnu nakon čega jutarnju smjenu vraća na Bezjake u 13,20. Popodnevnu smjenu povest će autobus koji iz grada kreće u 18,10, odnosno oko 18,25 ispred škole.

Teško nam je organizirati mnoge aktivnost uz obavezu nemiješanja razrednih odjeljenja, a posebno odlaske na veliki odmor. Uz veliki broj razrednih odjela, samo dva ulaza, jedno dvorište i dva igrališta na kojima se mora održavati i nastava, uz zabranu miješanja, veliki odmor neće sličiti odmoru kakvog ga poznajemo. Učenici pojedinog razreda izlazit će iz zgrade s jednim učiteljem „na zrak“, ali ne svi u isto vrijeme.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju