preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zamet Rijeka

Login
e-Dnevnik

Katalog knjižnice OŠ Zamet

Priloženi dokumenti:
Kamo nakon osnovne skole (1).pdf

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Misao mjeseca

Prosinac

Čovjek je zbroj svojih djela, svega što je učinio i onoga za što je sposoban.

Mahatma Ganddhi

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nakon prva dva tjedna...
Autor: Marjana Seršić, 21. 9. 2020.

Tijekom protekla dva tjedna uhodavali se prema novom planu rada. ...


Lijepo nam je učiti u školi iako se još uvijek neobično osjećamo uz upute da se ne rukujemo, ne dijelimo pribor, ne družimo s prijateljima iz drugih razreda te ostalih uputa da ne radimo sve ono što nas od rođenja uče da se s prijateljima radi. Učenici se svih mjera vrlo disciplinirano pridržavaju i svima zahvaljujemo na pripremi i podršci. U svom razredu mogu biti malo opušteniji, ali molimo svih da se u zajedničkim prostorima i dalje čuvamo. I par informacija nakon prva dva tjedna.

Dolazi sezona alergija, prehlada i želučanih viroza. Molimo sve roditelje za odgovornost kod svakog simptoma. Obavezno se javite obiteljskom liječniku i razredniku i u slučaju manjih zdravstvenih teškoća. S liječnikom koji poznaje dijete i eventualne kronične bolesti odlučit ćete o liječenju, a razrednik će voditi evidenciju te svih obavijestiti ponavljaju li se isti simptomi kod više učenika.

Znamo da vam je prelazak u dvije smjene i ukidanje produženog boravka mnogima zakomplicirao organizaciju dana, ali mi se svaki puta prisjetimo nastave na daljinu i uputa kojih se moramo držati pa strpljivo nastavljamo.

S Autotrolejom smo dogovorili izmjenu voznog reda, koji nije idealan, ali dovozit će učenike u drugu smjenu i vraćati je nakon nje. Novi vozni red autobusne linije 3a objavljen je na stranicama Autotroleja i ukratko: autobus u 7,05 kreće s Bezjaka prema školi za jutarnju smjenu, a u 13,05 za popodnevnu nakon čega jutarnju smjenu vraća na Bezjake u 13,20. Popodnevnu smjenu povest će autobus koji iz grada kreće u 18,10, odnosno oko 18,25 ispred škole.

Teško nam je organizirati mnoge aktivnost uz obavezu nemiješanja razrednih odjeljenja, a posebno odlaske na veliki odmor. Uz veliki broj razrednih odjela, samo dva ulaza, jedno dvorište i dva igrališta na kojima se mora održavati i nastava, uz zabranu miješanja, veliki odmor neće sličiti odmoru kakvog ga poznajemo. Učenici pojedinog razreda izlazit će iz zgrade s jednim učiteljem „na zrak“, ali ne svi u isto vrijeme.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju