preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zamet Rijeka

Login
e-Dnevnik

Katalog knjižnice OŠ Zamet

Priloženi dokumenti:
Kamo nakon osnovne skole (1).pdf

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Misao mjeseca

Ožujak

Duboko vjerujem da ukoliko naporno radite možete postići ono što želite.

Znam da je to lakše reći nego napraviti, ali nemojte nikada prestati pokušavati.

Beyoncé Knowles

 

Dobrodošli u svijet Osnovne škole Zamet!

Ovdje možete pronaći korisne informacije, dobiti odgovore na brojna pitanja, ali i uživati u plodovima rada naših učenika i djelatnika.
O svakodnevnim aktivnostima pogledajte u izborniku Web pano.
Veselimo se zajedničkim uspjesima i postignućima!  
                                                      
„Otet, znat, umet, škola Zamet!“

Učiteljice produženog boravka Ana Jeličić i Marina Marinković organizirale Raspjevani ružičasti tjedan
Iva Nežić Crljenica / datum: 1. 3. 2021. 10:33

Učiteljice Ana Jeličić i Marina Marinković svojim su učenicima 1.a i 1.b razreda u produženom boravku priredile prekrasan tematski tjedan tijekom kojeg su djeca usvojila važnost tolerancije i štetnost nasilja.


[OPŠIRNIJE]Oduševio nas je projektni tjedan 3.d razreda inspiriran lektirom „Vlak u snijegu“
Iva Nežić Crljenica / datum: 26. 2. 2021. 12:21

Učiteljica Larisa Lenac Tica oduševila nas je idejom organizacije projektnog tjedna inspiriranog legendarnim romanom „Vlak u snijegu“.


[OPŠIRNIJE]Petaši vole matematiku!
Iva Nežić Crljenica / datum: 26. 2. 2021. 09:16

A kako i ne bi voljeli kad matematika može biti itekako zabavna! Učiteljica Gabrijela Krišković svoje je petaše upoznala s poznatom anegdotom o Karlu Friedrichu Gaussu nakon čega su mozaikom prikazali vezu razlomka i postotka.


[OPŠIRNIJE]Tradicionalno obilježen Dan ružičastih majica
Iva Nežić Crljenica / datum: 26. 2. 2021. 08:56

Sabor je 2017.g. izglasao Dan ružičastih majica kao nacionalni dan borbe protiv nasilja nad vršnjacima, a obilježavamo ga svake zadnje srijede u veljači.


[OPŠIRNIJE]Stoti školski dan obilježen zanimljivim aktivnostima
Iva Nežić Crljenica / datum: 24. 2. 2021. 11:29

Naša socijalna pedagoginja Sanda Šoić je, u suradnji s OŠ Podmurvice i OŠ “Rikard Katalinić Jeretov” iz Opatije , organizirala zanimljive aktivnosti povezane s brojem 100. Naime, na taj način obilježen je 100. školski dan.


[OPŠIRNIJE]Zanimljiva i edukativna radionica „Čiste ručice“ provedena u prvim razredima
Iva Nežić Crljenica / datum: 18. 2. 2021. 10:09

Naši prvašići su sudjelovali u projektu „Čiste ručice“ koji se provodi u suradnji sa studentima Medicinskog fakulteta u Rijeci, smjer Sanitarnog inženjerstva.


[OPŠIRNIJE]Eksplozija ljubavi u produženom boravku
Iva Nežić Crljenica / datum: 18. 2. 2021. 07:27

Učiteljice Ana Jeličić, Ana Cvitak, Tatjana Majić i Marina Marinković svojim su prvašićima i drugašićima priredile radionice povodom blagdana ljubavi – Valentinova.


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima budućih prvašića
Mirjana Jurica / datum: 16. 2. 2021. 19:57

Obavještavamo vas da će se testiranje spremnosti za školu i intervju s roditeljima održati u školi u prvom i drugom tjednu ožujka. O točnim terminima sistematskih pregleda i testiranja bit ćete obavješteni putem e-maila i po potrebi telefonom.

Za dolazak na testiranje u školu pripremite OIB oba roditelja te  razmislite želite li da vaše dijete pohađa nastavu izbornih predmeta (informatika i vjeronauk). Također, razmislite o potrebi uključenja u produženi boravak.

Pri dolasku u školu, djeca trebaju doći u pratnji jednog roditelja. Potrebno je imati maskice i održavati razmak od dva metra.

U prethodnoj obavijesti navedeno je što trebate donijeti na sistematski pregled kod školske liječnice 


[OPŠIRNIJE]3.d proveo prekrasan maškarani dan
Iva Nežić Crljenica / datum: 16. 2. 2021. 08:29

Učiteljica Larisa Lenac Tica svojim je učenicima organizirala nezaboravan karnevalski dan prepun kreativnosti, smijeha, pjesme i radosti. Kao da je vrijeme stalo, taj su dan učenici 3.d razreda živjeli u svijetu mašte.


[OPŠIRNIJE]Red ljubavi, red propitivanja
Iva Nežić Crljenica / datum: 13. 2. 2021. 11:28

Profesorica Nataša Acinger uputila nas je u kreativne aktivnosti na satovima Hrvatskoga jezika te podijelila s nama prekrasne radove svojih učenika:

Kako i priliči pred blagdan Valentinova, na satovima Hrvatskoga jezika razgovaramo o ljubavi, zaljubljenosti, općenito o osjećajima privrženosti i bliskosti u mladenačkoj dobi. Čitajući tekstove takve tematike, učenici šestoga razreda potaknuti su da se i sami okušaju u pisanju i izražavanju osjećaja, što, vjerujte, u njihovoj dobi nije nimalo jednostavno jer uvijek je najteže progovoriti o najintimnijem dijelu sebe. Nekolicina odvažnih ipak je uspjela ispričati svoje priče koje rado dijelimo s čitateljima.

Pred našim osmašima, pak, našao se ništa lakši zadatak – progovoriti o svojim promišljanjima, propitivanjima, strahovima i izazovima u trenutku kad su pred njima mnoge bitne odluke, ali i pritisci, htijenja i očekivanja, što izaziva buru u mislima i osjećajima. Nakon čitanja Cesarićeve pjesme Oblak, u kojoj pjesnik progovara o ljepoti posebnosti, ali i stvaranju „svojega neba“ kojim ćemo ploviti u životu, učenici su dobili zadatak napisati koji se to svjetovi kriju u njima i kako se s njima nose…

Prelijepi uradci naših vrijednih učenika doista su zaslužili trenutak pozornosti. Uživajte u čitanju!

Nataša Acinger, prof.


[OPŠIRNIJE]Zanimljiv sat Njemačkoga jezika u 1.d razredu
Iva Nežić Crljenica / datum: 13. 2. 2021. 11:54

Profesorica Iva Nežić Crljenica svojim je prvašićima pokazala izradu papirnatih Fingerpuppen – lutkica za prst. Dječica su izradila lutkicu sa svojim likom te se u nekoliko rečenica predstavila na njemačkom jeziku.


[OPŠIRNIJE]Dan sigurnijeg interneta 9. veljače 2021.
Iva Nežić Crljenica / datum: 13. 2. 2021. 11:26

Profesorica Andrea Lussini napisala nam je zanimljiv tekst o još zanimljivijoj i vrlo aktualnoj temi te provedenim aktivnostima:


[OPŠIRNIJE]2.a razred izradio hranilice za ptice
Iva Nežić Crljenica / datum: 10. 2. 2021. 11:31

Učiteljica Višnja Petretić sa svojim je 2.a razredom provela hvalevrijednu izvannastavnu aktivnost. Naime, oni su olakšali hranjenje ptičicama u ovim hladnim zimskim danima.


[OPŠIRNIJE]Mala likovna grupa prikazala svoj doživljaj zime
Iva Nežić Crljenica / datum: 10. 2. 2021. 11:26

Zima, zima… Zube ima! Učiteljica Irena Budiša sa svojom je Likovnom grupom proslavila zimu, najhladnije i čarobno godišnje doba.


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima budućih prvašića
Mirjana Jurica / datum: 5. 2. 2021. 15:56

Poštovani roditelji budućih prvaša,

prijave djece dorasle za upis u 1. razred održane su od 25. do 29. siječnja 2021. Vaše prijave zaprimili smo telefonom i e-mailom. Uskoro ćete biti informirani o terminima sistematskih pregleda kod školske liječnice kao i o terminima testiranja u školi.

U privitku se nalazi upitnik koji treba  preuzeti te ga ispunjenog poslati školskoj liječnici  prije sistematskog pregleda na mail adresu: tatjana.culina@nzzjzpgz.hr

Zbog epidemioloških mjera, pri dolasku na sistematski pregled u školsku ambulantu i na testiranje u školu potrebno je imati maskice i za djecu i za roditelje. Preporučuje se dolazak djece u pratnji jednog roditelja te održavanje distance od 2 metra.

Za sva pitanja možete se obratiti Stručnoj službi škole na telefon 051 684 610 ili na e-mail upisuprvirazredoszamet@gmail.com.


[OPŠIRNIJE]Počela su natjecanja u šk. 2020./2021. god.
Gabrijela Krišković / datum: 5. 2. 2021. 10:26

S početkom drugog polugodišta stiglo je vrijeme da oni koji su marljivo učili, vježbali, računali i rješavali kojekakve zadatke odmjere svoje snage u znanju.


[OPŠIRNIJE]Povratak u školu u veljači
Marjana Seršić / datum: 29. 1. 2021. 11:05

Dragi učenici,
od ponedjeljka se svi vidimo u školi!!!

Svi ste bili vrijedni prva dva tjedna u drugom polugodištu, neki u školi, a neki kod kuće, svi se veselimo povratku svih učenika u školu od ponedjeljka. 

Nastavljamo po rasporedu i pravilima iz prvog polugodišta.

Želim svima puno zdravlja, uspjeha u učenju i veselih dana u školi s učiteljima i prijateljima.
Ravnateljica Marjana Seršić


[OPŠIRNIJE]Naša Škola uključena u hvalevrijedan projekt „Osnaživanje njemačkog jezika u obrazovnoj vertikali hrvatskog obrazovnog sustava“
Iva Nežić Crljenica / datum: 22. 1. 2021. 11:19

U projektu koji se provodi na državnoj razini, Primorsko-goranska županija sudjelovala je s predstavnicima triju škola: Osnovne škole Zamet, Osnovne škole „Milan Brozović“ Kastav te Prve riječke hrvatske gimnazije. Jedna profesorica i dvanaest učenika predstavljali su svaku školu. Našu Školu zastupali su vrijedna profesorica Dragana Balvan Matoković i sljedeći učenici koji uče njemački jezik: Iva Barbalić, Vita Kurilić i Laura Volarić (6.b), Ana Maltar, Vanda Špalj, Roko Torić, Nika Jelušići Lucija Šušak (6.d) te Nika Maltar, Ema Blažina, Lucija Damjanović i Lea Stijelja (8.a).


[OPŠIRNIJE]Upis u 1. razred osnovne škole za školsku 2021./2022.godinu
Mirjana Jurica / datum: 12. 1. 2021. 13:23

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da će se prijave djece dorasle za upis u 1. razred odvijati  od 25. do 29. siječnja 2021. godine.

Detaljnije pogledajte po OPŠIRNIJE


[OPŠIRNIJE]4.b pokazao kreativnost u ponavljanju gradiva Prirode i društva
Iva Nežić Crljenica / datum: 21. 12. 2020. 10:41

Učiteljica Nelita Škorić na zanimljiv je način osmislila ponavljanje gradiva te učenicima pripremila zanimljivu radionicu.


[OPŠIRNIJE]Djeca i učiteljice iz produženog boravka još jednom oduševili svojim doživljajem zime i blagdana
Iva Nežić Crljenica / datum: 20. 12. 2020. 20:53

Učiteljice Marina Marinković , Ana Jeličić, Tatjana Majić i Ana Cvitak još su nas jednom oduševile svojim idejama i strpljivošću, a njihovi prvašići i drugašići svojom kreativnošću, umijećem i vještinama. Nadolazeće blagdane uljepšali su učenicima i djelatnicima, svojim obiteljima i prijateljima.


[OPŠIRNIJE]Škola je zasjala u blagdanskom ruhu... Zavirite u našu božićnu bajku!
Iva Nežić Crljenica / datum: 17. 12. 2020. 14:31

Dječica i učiteljice su nam omogućili da zaboravimo na sve brige i odlutamo u svijet božićnih čuda, blještavila i blagostanja. Više nego ikad vam želimo obilje zdravlja, mira i ljubavi. Neka nam sljedeća godina donese samo lijepe vijesti i radosne trenutke!


[OPŠIRNIJE]Sveti Nikola, dobro nam došao!
Iva Nežić Crljenica / datum: 6. 12. 2020. 13:33

Naši su mališani sa svojim učiteljicama priredili prekrasnu dobrodošlicu svetom Nikoli. Izradili su čizmice i razne ukrase, napisali pisma i svima nam uljepšali početak najljepšeg razdoblja u godini.


[OPŠIRNIJE]Kreativan 4.a razred u samoizolaciji dočekuje svetog Nikolu
Iva Nežić Crljenica / datum: 4. 12. 2020. 11:09

4.a razred već je drugi put u samoizolaciji. Učiteljica Jelena Fabijan potiče svoje učenike na kreativnost i osmišljavanje raznih aktivnosti kako bi im dani u kući prošli što brže i u što boljem raspoloženju.


[OPŠIRNIJE]3.d izradio adventski vijenac i najavio najljepše doba godine
Iva Nežić Crljenica / datum: 30. 11. 2020. 12:21

Vjeroučiteljica Morena Vidmar Ribarić organizirala je maštovitu radionicu 3.d razredu. U ovim „ludim“ vremenima podsjetila ih je na prave životne vrijednosti i potaknula na razmišljanje o lijepoj budućnosti.


[OPŠIRNIJE]Likovna grupa uljepšava naše hodnike
Iva Nežić Crljenica / datum: 30. 11. 2020. 12:05

Učiteljica Irena Budiša već godinama vodi Likovnu grupu te potiče učenike na kreativnost, a mi smo sretni jer su panoi na našim hodnicima uvijek zanimljivi, šareni, lijepi i maštoviti.


[OPŠIRNIJE]Projektni tjedan povodom obilježavanja Međunarodnog dana djeteta u produženom boravku 1. razreda
Iva Nežić Crljenica / datum: 25. 11. 2020. 11:39

Vrijedne i maštovite učiteljice Ana Jeličić i Marina Marinković opisale su aktivnosti provedene u produženom boravku 1. razreda. I ovoga puta oduševio nas je njihov entuzijazam.


[OPŠIRNIJE]Rezultati Dabra 2020
Gabrijela Krišković / datum: 23. 11. 2020. 17:33

Od 9. do 13.11.2020. u našoj je školi održano Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar na kojem je sudjelovalo 100 učenika.


[OPŠIRNIJE]Akcija sakupljanja starog papira
Iva Nežić Crljenica / datum: 23. 11. 2020. 08:07

Akcija sakupljanja starog papira bit će u četvrtak, 26.11.2020.


[OPŠIRNIJE]1.d izradio simpatične slikovnice o namirnicama
Iva Nežić Crljenica / datum: 19. 11. 2020. 11:21

Učiteljica Iva Nežić Crljenica svojim je prvašićima usadila ljubav prema njemačkom jeziku te ih nastoji na kreativan i zanimljiv način zainteresirati za stjecanje novih znanja i vještina.


[OPŠIRNIJE]7.d posadio šafrane u sjećanje na žrtve holokausta
Iva Nežić Crljenica / datum: 19. 11. 2020. 11:00

Međunarodni projekt Šafran nastao je s ciljem da se kontinuirano, tijekom cijele godine, njeguju tolerancija, poštovanje i sjećanje na žrtve holokausta.


[OPŠIRNIJE]Šestaši Vukovaru
Iva Nežić Crljenica / datum: 17. 11. 2020. 10:49

Obilježavajući Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, naši su se šestaši (6.c i 6.d) na satu Hrvatskoga jezika družili s tekstom Siniše Glavaševića Priča o zagrljaju. Čitajući naslov ove crtice, teško da bismo pretpostavili kako govori o ratu, stradanjima i patnji. No, Glavašević je u tamu rata i stradanja unio toliko topline i ljepote ispričavši nam priču o jednoj od najvažnijih ljudskih gesta – iskrenom zagrljaju. Učenici su uvidjeli važnost piščevih riječi, upoznali se s njegovim životnim putem kroz koji se ogleda čitava strahota vukovarskih stradanja  te potom riječima pokušali zagrliti grad ranjen u ratnim olujama. Prekrasne riječi naših šestaša doprijet će zasigurno do svačijeg srca i zagrliti svačiju ranjenu dušu. 

Nataša Acinger, prof.

Pročitajte neke od brojnih uradaka:


[OPŠIRNIJE]Prekrasan projektni tjedan povodom svjetskog dana izumitelja u produženom boravku
Iva Nežić Crljenica / datum: 17. 11. 2020. 10:38

Učiteljice Ana Jeličić i Marina Marinković opisale su fantastičan projektni tjedan koji su osmislile za svoje učenike u produženom boravku.Bravo!

U prilogu pročitajte maštovite ideje naših mališana na temu "Da sam ja izumitelj/izumiteljica..."


[OPŠIRNIJE]Naši učenici sudjeluju u projektu PjesmaRIca
Iva Nežić Crljenica / datum: 11. 11. 2020. 19:04

Sara Dragelj (2.b), Eva Zdjelar (3.d), Luka Parat i Lora Prpić (4.a), Maja Bogdanović (5.a), Hana Raškov (5.d) i Fran Štefančić (8.a) izvode zborsku obradu velikog hita „Ajmo, Rijeka!“.


[OPŠIRNIJE]Obilježen Svjetski dan znanosti za mir i razvoj
Iva Nežić Crljenica / datum: 11. 11. 2020. 18:48

Socijalna pedagoginja Sanda Šoić s učenicima nižih razreda provela je zanimljive pokuse i radionice.


[OPŠIRNIJE]Božanstvena jesen oživjela je u produženom boravku
Iva Nežić Crljenica / datum: 11. 11. 2020. 09:24

Učiteljice Ana Jeličić, Marina Marinković, Ana Cvitak i Tatjana Majić su s prvašićima i drugašićima u produženom boravku provele predivne radionice o jeseni.


[OPŠIRNIJE]Ususret Dabru
Gabrijela Krišković / datum: 6. 11. 2020. 11:02

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar održat će se od 9. do 13. studenog 2020.


[OPŠIRNIJE]Rezultati natjecanja Klokan bez granica
Gabrijela Krišković / datum: 5. 11. 2020. 11:50

Popis nagrađenih učenika matematičkog natjecanja Klokan možete pogledati na linku:


[OPŠIRNIJE]Informacije
Marjana Seršić / datum: 26. 10. 2020. 11:56

Kako se broj zaraženih i osoba u samoizolaciji u Republici Hrvatskoj povećava, virus je neizbježno stigao i k nama. U odnosu na broj učenika u našoj školi, broj učenika kod kuće je jako mali, svega nekoliko, ali imam potrebu proslijediti vam najnovije informacije.

U prilogu su dokumenti Ministarstva odgoja i obrazovanja i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo te poruka školske liječnice.

Za sve, i one najuobičajenije simptome, javite se liječniku koji će procijeniti što dalje. I, čuvajte se!
Ravnateljica Marjana Seršić

Dokumenti se nalaze pod (Opširnije)


[OPŠIRNIJE]Digitalni udžbenici i obrazovni sadržaji - obavijest
Maja Tomičić Marušić / datum: 6. 10. 2020. 09:02

Kako biste pristupili digitalnim udžbenicima i obrazovnim sadržajima, morate se najprije registrirati na platformu koju pojedini izdavač koristi - Izzi, MozaBook ili E-sferu. Detaljne upute za registraciju na sve tri platforme naći ćete ovdje.


[OPŠIRNIJE]Nakon prva dva tjedna...
Marjana Seršić / datum: 21. 9. 2020. 00:53

Tijekom protekla dva tjedna uhodavali se prema novom planu rada. ...


[OPŠIRNIJE]Rad u OŠ Zamet na početku školske godine 2020./2021.
Marjana Seršić / datum: 3. 9. 2020. 20:10

Cilj Škole je da učenje i druženje s prijateljima u razrednom okruženju produljimo što je više moguće, naravno, uz poštivanje svih pravila iz Uputa za rad vrtića i škola te Modela i preporuka. Izradili smo plan rada u OŠ Zamet. Upute Nastavnog zavoda za javno zdravstvo i preporuke Ministarstva odgoja i obrazovanja nalaze se u prethodnoj obavijesti te bih svima preporučila da ih pročitaju.

Prema Uputi NZJZ-a se rad u školi u trenutnim epidemiološkim uvjetima, uz poštivanje uputa, smatra jednako sigurnim za učenike i zaposlenike kao i rad od kuće. Nastava će se za sve učenike odvijati u školi, a na mješoviti model i online nastavu prelazit ćemo samo ukoliko to bude neophodno ili ukoliko se pogorša epidemiološka situacija.

Škola će, ukoliko ima uvjete za to, provoditi sve preporuke, a ukoliko nema, prilagodit će  ih svojim uvjetima rada.

Važno je provoditi i poštivati opće mjere sprječavanja širenja zaraze, fizički razmak i osobnu higijenu djece/učenika.

Osnovne preporuke kojima se smanjuje rizik od širenja zaraze su fizički razmak, što manja gužva po hodnicima i u zajedničkim prostorijama te nemiješanje učenika iz različitih razrednih odjela. Promjene su velike i svjesni smo raznih posljedica, ali za sada su neophodne. U skladu s preporukama Školu smo organizirali na sljedeći način:

 1. Nastava će se odvijati u dvije smjene za cijelu školu.

A smjenu čine sljedeći razredi: 1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.c, 4.a, 4.b te
svi 5. i 7. razredi

B smjenu čine sljedeći razredi: 1.c, 1.d, 2.c, 2.d, 3.b, 3.d, 4.c, 4.d te
svi 6. i 8. razredi

1. tjedan A smjena nastavu ima popodne, a B smjena ujutro.

 1. Kako bi se izbjegla pretjerana gužva u zajedničkim prostorijama Škole, učenici po dolasku odmah ulaze u školu, držeći razmak od ostalih učenika, te odlaze u svoje učionice gdje će ih dočekati predmetni učitelj. Na ulazu u školu dezinficirat će obuću na otiraču, a u učionici će oprati ruke. Ulazak u školu provodit će se na sljedeći način:
 • Učenici 1.a, 1.c, 1.b, 1.d, 2.a, 2.d 4.b i 4.d ulazit će u školu na „mali ulaz“, a
  učenici 2.b, 2.c, 3.a, 3.d, 3.b, 3.c, 4.a i 4.c razreda na „veliki ulaz“ i to
  ujutro u periodu od 7:35 do 7:45 sati, a
  popodne od 13:05 do 13:15 sati.
 • Učenici od 5. do 8. razreda ulazit će u školu ujutro od 7:45 do 8:00 sati, a
  popodne od 13:20 do 13:30 sati na „veliki ulaz“, bez zadržavanja i grupiranja ispred škole.
 1. Školski sat trajat će 40 minuta kako bi nastava završila što ranije. Raspored sati i upute o odvijanju nastave učenici će dobiti od razrednika. Raspored ćemo prve dane prilagođavati po potrebi kako bismo svima olakšali rad te ostale obaveze.

Raspored zvona:

1.sat  8:00 – 8:40
2.sat  8:45 – 9:25
   odmor 9:25 – 9:40
3.sat 9:40 – 10:20
4.sat 10:25 – 11:05
5.sat 11:10 – 11:50
6.sat 11:55 – 12:35
7.sat 12:40 – 13:20

1.sat 13:30 – 14:10
2.sat 14:15 – 14:55
  odmor 14:55 – 15:10
3.sat 15:10 – 15:50
4.sat 15:55 – 16:35
5.sat 16:40 – 17:20
6.sat 17:25 – 18:05
7.sat 18:10 – 18:50

Ostale upute pod (Opširnije)


[OPŠIRNIJE]Početak školske godine
Marjana Seršić / datum: 30. 8. 2020. 23:35

U prilogu su dokumenti izdani od NZJZ i Ministarstva odgoja i obrazovanja.

Pozivam vas da ih pročitate, posebno dokument Nastavnog zavoda za javno zdravstvo. Puno savjeta iz tog dokumenta ćemo dosljedno provoditi kako bi škola ostala sigurna i kako bi se nastava što više odvijala u njoj.

Međutim, u uputama stoji: "Rad u dječjem vrtiću i školi u sadašnjim epidemiološkim uvjetima, uz poštovanje ovih uputa, smatra se jednako sigurnim za djecu/učenike i zaposlenike kao i rad od kuće. Svaka ustanova, ukoliko ima uvjete za to, dužna je provoditi sve preporuke, ukoliko ne, dužna ih je prilagoditi uvjetima rada u ustanovi."

Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama riješiti sve probleme te zadovoljni provoditi dane u našoj školi.

Sretan početak školske godine želim svim učenicima, djelatnicima te svima koji brinu o našoj djeci!                                                      Ravnateljica


[OPŠIRNIJE]Dodatni nastavni materijali
Marjana Seršić / datum: 15. 7. 2020. 21:40

Učitelji su iz kataloga odobrenih obrazovnih materijala odabrali radne bilježnice, zbirke i ostale obrazovne materijale kako bi dopunili sadržaj udžbenika i olakšali usvajanje novih znanja.

Dodatne materijale kupuju roditelji/staratelji pa smo se trudili popis što više smanjiti. Popisi za pojedine razrede nalaze se u prilogu (OPŠIRNIJE). Popis za prvi razred moći ćemo objaviti nakon rješavanja administrativnih problema i odobrenja koja ne ovise o nama. Tri radne bilježnice koje ćete trebati kupiti, moći ćete i u rujnu dok se uhodavamo.

Za tehničku kulturu potrebna je „kutija za tehnički“, izdavača Školska knjiga. Za sve razrede potrebno je kupiti likovne mape, a ostali pribor za likovnu kulturu kupuje se u dogovoru s učiteljicama i ovisno o uzrastu. Nije potrebno kupovati previše pribora, sve se na vrijeme stigne nabaviti i kasnije.

Zahvaljujem i nestrpljivim i vrijednim roditeljima koji su se interesirali za popise kako bi se pripremili za slijedeću školsku godine na strpljenju.

Ažurirano 19.7.2020. U popisu za 6. razred iz geografuje bila je navedena radna bilježnica za 5. razred, Izdavač i autori su isti pa se nadam ste automatski naručili ispravnu radnu, a popis je sada ispravljen.


[OPŠIRNIJE]Udžbenici u školskoj godini 2020./2021.
Marjana Seršić / datum: 15. 7. 2020. 21:35

Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je i ove školske godine sredstva za kupnju obveznih udžbenika. Škola će za sve učenike kupiti obvezne udžbenike koji će biti vlasništvo Škole, a učenike će dočekati na školskim klupama u rujnu.

Dio udžbenika su radni udžbenici, što znači da će se u njih pisati te se neće vraćati. Veći dio su udžbenici za višegodišnje korištenje pa će se na kraju školske godine vraćati za slijedeće generacije.

Popis udžbenika, koje ćemo koristiti slijedeće godine i koje će učenici dobiti na korištenje u školi, nalazi se u prilogu pod ostalo.


[OPŠIRNIJE]Pazimo na higijenu!
Marjana Seršić / datum: 11. 3. 2020. 13:36

Bez želje da širimo paniku, pozivamo sve učenike na preporuke u nastavku.

Svi ih se pridržavamo svakodnevno, ali moramo sada malo više paziti.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju